Kole lugu: ema sunnitakse last tapma suure sünnimärgi tõttu

Venemaal Kurganis elavat ema sunnitakse internetis oma last tapma lapse keha katva suure sünnimärgi tõttu. Samuti keelduti lapse ristimisest, kuna arvatakse, et see on nakkav.

22-aastane ema Maria Kvostantseva räägib, et temasse suhtutakse väga jõhkralt. Talle helistatakse ja öeldakse, et tapa see laps, viska ta rongi alla. Pärast seda hakkas ähvardusi uurima politsei. Kuus kuud tagasi sündinud tütrel Vikal on kehal suur sünnimärk, vahendab Daily Mail.

Ähvardused hakkasid tulema pärast seda, kui ema kurtis teleintervjuus, et preestrid keeldusid tema last ristimast. Preester olevat öelnud, et laps on nakkusohtlik. Sünnimärk katab tüdruku kehast 80 protsenti. Lisaks suurele sünnimärgile seljal on tüdrukul pigmenditäpid ka mujal kehal.

Kujutis: Twitter

Üks inimene kirjutas: „Vaata seda koletist. Ta tuleks panna happe sisse või pressi alla. Tapa see koletis!” Üks teine kirjutas: „On parem surra kui olla selline.”

Ema ütles varem, et kui laps sündis, arvas ämmaemand, et laps on määrdunud ja püüdis teda lapiga puhastada. Lastearst soovitas laps lastekodusse anda. Inimesed tulevad tänaval ligi ja näitavad näpuga, kurdab ema.

Läinud kuul keeldus õigeusu preester last ristimast, arvates, et laps on nakkusohtlik. Preester ei soovinud isegi last puudutada. Usumees põhjendas keeldumist sellega, et teised vanemad ei taha ristimisel osaleda, kui sellist last näevad.

Ema aga ise ütleb, et laps on talle kallis ning vend olevat öelnud, et Vikat on päike suudelnud. Lapsele pandi diagnoosiks kaasasündinud melanotsüütiline nevi. See on ohtlik, kuna nii suurest sünnimärgist võib välja kasvada pahaloomuline nahakasvaja melanoom.

Kiriku esindaja ütles pärast preestri keeldumist, et seda teemat hakatakse kirikus arutama. Preester saab tõenäoliselt distsiplinaarkaristuse. Kirik mõistab sellise käitumise hukka. Kiriku esindaja ütles, et kui vanemad uuesti preestri poole pöörduvad, siis ristitakse laps ära.

Mother says trolls urge her to KILL baby because of its huge birthmark

Vika Khvostantseva was born six months ago in Kurgan with a huge birthmark Mother Maria Khvostantseva, 22, said she has faced brutal treatment from trolls One told her over the phone: ‘Kill your child! Throw it under a train!’

Kommentaarid
(Külastatud 4,547 korda, 1 külastust täna)