Klaasid klirisesid ja lapsed jooksid hirmuga tuppa – Espoos käis kõva pauk, mida ametkonnad ei oska seletada

Täna, esmaspäeva õhtul pani Espoo elanikke imestama kõva pauk. Mis selle paugu põhjustas, veel ei teata.

Pauk käis teadaolevalt kella 16 ajal õhtul. Paugu tõttu klirisesid isegi aknaklaasid. Ametivõimud aga ei osanud asjale anda mingit seletust, vahendab MTV.

Sotsiaalmeedias on asja päris laialt arutatud. Põmakat kuuldi Bemböles, Kauklahtis, Kirkkojärvis, Kurttilas, Masalas ja Friisiläs. Inimesed olid samal ajal tundnud püssirohu lõhna. Pauk oli selline, nagu oleks lumi katuselt alla tulnud, selline madal ja kõva heli. Lapsed jooksid hirmuga tuppa.

Spekuleeritakse, et pauk võis olla seostud Espoos Blominmäki piirkonnas toimuva kanalisatsioonitunneli ehitusega. Blominmäki veepuhastusjaama töötajad aga pidasid sellist pauku ehitusel vähetõenäoliseks. Kui see oleks olnud seotud ehitusega, siis oleks pidanud seda veepuhastusjaamas kuulda olema.

Kommentaarid
(Külastatud 1,138 korda, 1 külastust täna)