Kaubikut juhtinud raskes joobes mees tegi Vantaal avarii, üritas põgeneda, tegi uue avarii

Raskes joobes kaubikujuht tegi Vantaal ridamisi mitu avariid, enne kui ta kinni nabiti. Kõigepealt põhjustas kaubikujuht ühe avarii Vantaal Tikkurilantie ja Kielotie ristmikul, kui sõitis punase tule all peatunud sõiduautole tagant sisse.

Sõiduauto juht läks autost välja asja uurima, mispeale sõitis kaubiku juht minema. Põgenemise käigus sõitis kaubik sisse teisele autole. Teist sõiduautot juhtinud naine sai politsei info kohaselt kokkupõrkes vigastada.

Kaubikut juhtinud mehel mõõdeti sündmuskohal 1,63-promilline raske joove. Mehel puudus juhtimisõigus ja autol olid maksud maksmata.

Politsei kahtlustab kaubiku juhti joobes ja juhiloata juhtimises ning liiklusrikkumises.

Kommentaarid
(Külastatud 334 korda, 1 külastust täna)