Inglise isa ja kaks last neelas Hispaanias ilmselt basseini pump, lapse ujumismüts leiti pumba seest

Politseiuurijad on leidnud Hispaania lõunarannikul basseini pumba seest hukkunud 9-aastase tüdruku ujumismütsi. Nüüd arvatakse, et pump imes enda külge nii lapse kui ka tema 52-aastase isa ja 16-aastase venna.

Arvatakse, et vigane pump muutis basseini surmalõksuks, mille tulemusel hukkusid jõululaupäeval ühe pere kolm liiget: isa ja kaks last. Ema nuttis pärast seda hüsteeriliselt kolme surnukeha juures, vahendab Daily Mail.

Täpsem surma põhjus jääb aga saladuseks. Fuengirola ligidal asuva Club La Costa Worldi kuurordi basseinid lubati taas avada, kuna neis vigu ei leitud. Surnukehadel väliseid vigastusi ei leitud, samuti polnud jälgi mürgitusest. Samuti ei leitud märke kloorimürgitusest.

Bassein, kus pere liikmed hukkusid oli üks paljudest kuurordi basseinidest, aga seda kasutati vähem, kuna vesi polnud soojendatud nagu mõnedes teistes.

Divers find nine-year-old girl’s swimming cap in Costa Del Sol pool

Police divers were called to Club La Costa World near Fuengirola yesterday It is believed nine-year-old girl got into difficulty in the resort swimming pool Her father, 52, and her older brother, 16 then jumped in and all three have died Police divers have discovered the swimming cap of the British girl who died with her father and brother in their Costa del Sol holiday pool, it emerged today.

Kommentaarid
(Külastatud 635 korda, 1 külastust täna)