Hobby Hall läks täielikult eestlaste kätte

Soome perefirma SGN Group on oma osaluse veebipoes Hobby Hall lõplikult eestlastele müünud.

Varem kuulus soomlastele 54 protsenti Hobby Hallist, nüüd on kogu ettevõte Eesti firma Wraith Invest OÜ käes. Wraith Investi omanikud on Taavi Rajur ja Urmas Türk.

Hobby Halli veebikaubamaja jätkab nagu varem. Eesmärk on kasvada Soome suurimaks veebipoeks, vahendab Kauppalehti.

Eelmisel aastal oli teade, et Eesti Hansapost ja Hobby Hall ühinevad. Hansapost tegutseb Soomes Hobby Halli nime all.

Hobby Hall OY on 1962. aastal asutatud Soome kaubandusettevõte, mille tootevalikusse kuuluvad kodu, vabaaja ja elektroonika tuntud kaubamärgid. Ettevõttel on üle poole miljoni püsikliendi. Hobby Hall kuulus pikaajaliselt Stockmanni kontserni, 2017. aasta soetas ettevõtte Soome pereettevõte SGN Grupp. Hobby Halli käive ulatus 2017. aastal 43 miljoni euroni, ettevõttes töötab 100 inimest.

Hobby Hallin omistus siirtyy kokonaan Viroon

Verkkokauppa Hobby Hallin omistus siirtyy kokonaan Viroon. Aiemmin 46 prosenttia Hobby Hallista omistanut suomalainen perheyhtiö SGN Group on myynyt omistusosuutensa virolaiselle Wraith Invest OÜ:lle, joka omistaa nyt Hobby Hallin 100-prosenttisesti. Verkkokaupan toiminta jatkuu tiedotteen mukaan ennallaan, ja Hobby Hallin Suomen maayhtiön toimitusjohtajana jatkaa Janne Sorakivi. Sorakivi aloitti tehtävässään heinäkuussa.

Kommentaarid
(Külastatud 737 korda, 1 külastust täna)