Helsingi-Vantaa lennujaamas oli suur politseioperatsioon: otsiti relva, leiti vaid padrunid

Helsingi-Vantaa lennujaama juures oli eile, laupäeva õhtul suur politseioperatsioon. Kohal oli hulgaliselt politseiüksusi ja midagi otsiti taskulampidega.

Politseist kinnitati, et kohale kutsuti kümmekond patrulli seoses ühe konfliktiga, kus oli väidetavalt mängus tulirelv. Kohapeal kontrolliti paljusid inimesi, aga relva ei leitud. Politsei info kohaselt ei selgunud, kas kellelgi oli olnud relv või mitte. Maast leiti kaks padrunit, vahendab Iltalehti.

Politsei info kohaselt oli tegemist teatud tüüpi arveteõiendamisega. Kõrvalised inimesed ohustatud polnud. Väidetava relvaga ei tulistatud. Kohapeal kedagi kinni ka ei võetud. Politsei jätkab asja uurimist kui ähvardust ja tulirelvakuritegu.

Poliisilla mittava operaatio Helsinki-Vantaalla lauantai-iltana – etsittiin asetta, löytyi vain patruunoita

Poliisin mukaan kyse oli jonkinlaisesta välienselvittelystä. Iltalehti sai lukijoilta useita vinkkejä Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa lauantai-iltana tapahtuneesta mittavasta poliisioperaatiosta. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli useita poliisin yksiköitä, ja maastosta näytettiin etsivän jotakin taskulampuilla. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta vahvistetaan, että kymmenkunta yksikköä hälytettiin illalla lentoasemalle selvittämään ilmoitusta konfliktitilanteesta, jossa oli havaittu myös ampuma-ase.

Kommentaarid
(Külastatud 234 korda, 1 külastust täna)