Helsingi politsei on saanud juba kümneid teateid ilutulestike väärkasutuse kohta – tulistatud on inimeste pihta

Helsingi politsei andis teada, et ilutulestike väärkasutuse kohta on tulnud juba kümneid teateid. Politsei oli kella 22-ks õhtul saanud kümneid teateid noorte kohta, kes olid rakette tulistanud inimeste, autode ja hoonete pihta.

Kella 18 ajal õhtul oli keegi suunanud raketi Helsingi raudteejaama juures rahva sekka. Herttoniemis olid noorukid suunanud raketid vastu tulnud inimeste, liikuvate sõidukite ja kaupluse vaateakende pihta, vahendab Helsingin Sanomat.

Politsei hoiatab, et selline tegevus võib põhjustada vigastusi ning raketid on alla 18-aastastele keelatud.

Helsingi kesklinna Kansalaistorile on aastavahetust tähistama kogunenud ligi 22 000 inimest. Politsei tuletab meelde, et rakettide laskmine rahva seas on keelatud.

Helsingin poliisi saanut useita kymmeniä ilmoituksia ilotulitteiden väärinkäytöstä: raketteja ammuttu ihmisiä, autoja ja rakennuksia kohti

Ilotulitteiden väärinkäyttö on työllistänyt poliisia uudenvuodenaattona, Helsingin poliisin johtokeskuksesta kerrotaan. Poliisi oli iltakymmeneen mennessä saanut jo kymmeniä ilmoituksia nuorisoporukoista, jotka olivat ampuneet raketteja muun muassa ihmisiä, autoja ja rakennuksia päin. Facebookin asukasryhmissä kerrottiin, että noin kuuden aikoihin illalla joku olisi ampunut Helsingin päärautatieasemalla raketin väkijoukkoon.

Kommentaarid
(Külastatud 397 korda, 1 külastust täna)