Helsingi mees ei uskunud oma silmi – vetsu põrandal oli 10-sentimeetrine skorpion

Helsingi mees Mikko naasis eelmisel nädalavahetusel koos abikaasaga Costa Ricast. Nende vetsu põrandale ilmus ootamatu külaline end soojendama paar päeva pärast kojutulekut.

Arvatavalt oli skorpion reisinud kaasa kohvris. Reisi pikkus oli 10 000 kilomeetrit, vahendab Iltalehti.

Müsteerium on see, kui sattus skorpion vetsu põrandale. Arvatavasti oli skorpion pugenud enne kojutulekut ujumispükste sisse, kui püksid rõdu peal kuivasid. Skoprioni leidnud abikaasa ehmus ära ja helistas oma mehele.

Kodus oli skorpion ilmselt kukkunud põrandale, kui püksid pesumasinasse pandi või siis roomas skorpion pesumasinast välja pärast pesu. Skorpioni hukkamine polnud lihtne ülesanne: selleks läks vaja tuttavat meesterahvast, kummisaabast ja nuga.

Skorpion püüti esialgu ämbri alla kinni, siis astus mees talle saapaga peale ning lõpuks lõigati lülijalgne noaga katki. Pärast seda otsiti välja ja pesti puhtaks kõik reisil kaasas olnud asjad.

Riided tuli ükshaaval läbi käia selleks, et veenduda, et skorpion pole neisse munenud. Läks õnneks, et keegi salvata ei saanud, kui riideid mööda elamist liigutati.

Helsinkiläinen Mikko ei ollut uskoa silmiään – vessan lattialla odotti 10-senttinen skorpioni

Mikko Keino puolisoineen kohtasi elämänsä näyn Costa Rican matkansa päätteeksi. Mikko Keino palasi puolisonsa kanssa Costa Ricalta Helsinkiin viime viikonloppuna. Pariskunnan vessan lattialta löytyi eksoottinen yllätys pari päivää reissusta paluun jälkeen, kun kymmensenttinen skorpioni vietti aikaa lattian lämmössä. Keino epäilee, että skorpioni matkusti matkalaukussa Costa Ricalta Helsinkiin. Matkaa kertyi noin 10 000 kilometriä.

Kommentaarid
(Külastatud 662 korda, 1 külastust täna)