Helsingi homobaari tualetis vägistati naine

Helsingi homobaaris DTM vägistati naine, kes oli läinud koos sõbrannaga pidutsema, aga kes tiriti tualetti ja vägistati.

Vägistaja üritas põgeneda, aga naised said ta kätte ja andsid politseile üle. Kohus mõistis 1996. aastal sündinud Husham Abdulameer Kadhim Alkurdi’le kahe aasta pikkuse vanglakaristuse. Lisaks peab mees maksma kannatanule hüvitist 5000 eurot, vahendab Iltalehti.

Naine oli baarist lahkumas, aga tahtis enne minekut tualetis käia. Ta läks tualetti otsima, kui järsku võeti tal käest kinni. Naisele tundmatu mees tiris naise tualetti. Naine ütles, et lasi sel sündida, kuna ei saanud kohe aru, mis toimub.

Mees vedas naise tualetikabiini, pani ukse kinni ja surus naise vastu seina, samal ajal seelikut üles tõmmates. Naine keeldus nii soome kui inglise keeles ja püüdis ust avada. Mees aga takistas naisel lahkumist.

Mees hakkas naisel rindu katsuma ja lükkas sõrme jalgade vahele. Mees lasi alla oma püksid ja üritas naise sisse tungida. Vastu puigelnud naine aga sundis mehe lõpetama. Fuck you! ütles mees ja jättis naise tualetiboksi.

Šokeeritud ja paanikas naine rääkis juhtunust oma sõbrannale, pärast mida läksid naised asjast rääkima baari turvateenistusele. Mees oli aga jõudnud juba baarist lahkuda.

Naised läksid kahekesi mehele järgi ja said mehe kätte. Nad sundisid mehe tagasi baari ja lõpuks kutsuti politsei. Mees tunnistas, et oli koos naisega tualetis. Mees aga väitis, et kõik toimus naise initsiatiivil. Mees väitis, et naine oli ta viinud tualetti, tõstnud seeliku üles ja tahtnud mehel pükse jalast võtta.

Mees väitis, et tal polnud naisega mingeid plaane. Ta oli naise käitumise üle imestanud, kuna tegemist oli homobaariga. Mees väitis, et tal on endal poiss-sõber ning see oli esimene kord, kui ta oli koos naisega. Mees väitis mitmel korral, et on homoseksuaal ja seetõttu pole vägistanud naist seksuaalvähemustele mõeldud baaris.

Kohus aga leidis, et mehe jutt on vastuoluline ja ebausutav. Kohus leidis, et asjalood ei saanud olla tualetis sellised nagu mees kirjeldas. Lisaks märkis kohus, et kui mees oli tualetis vastu tahtmist, oli tal kogu aeg võimalus lahkuda.

Kohus mõistis Husham Abdulameer Kadhim Alkurdi vägistamise eest kaheks aastaks vanglasse. Alkurdi kaebas otsuse edasi, aga ka ringkonnakohus jättis otsuse muutmata. Juhtum oli eelmise aasta juunikuus.

Nainen raiskattiin helsinkiläisen yökerho DTM:n vessassa

Ystävättärensä kanssa homobaariin mennyt nainen siepattiin kädestä vessaan, jossa hänet raiskattiin. Raiskaaja yritti häipyä paikalta, mutta naiset saivat hänet kiinni yökerhon ulkopuolelta. Helsinkiin tulleen naisen biletysilta päättyi järkyttävästi raiskaukseen Pohjois-Euroopan suurimmassa homobaarissa, yökerho DTM:ssä. Nainen tapasi ystävänsä Mannerheimintiellä sijaitsevassa yökerhossa. Naisten ilta jatkui omassa seurueessa alkoholin ja tanssin tunnelmissa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,093 korda, 1 külastust täna)