Erakordne vargus Lahtis: mees ajas poe ees autosse 9 ehitud jõulukuuske

Politsei andis teada erakordse varguse kohta Lahtis, kus kahtlusalune mees ajas poe eest autosse 9 ehitud jõulukuuske, nii et oksad ulatusid pagasiruumist välja.

Politsei kahtlustab nüüd, et eakas mees üritas kuuski varastada. Lugu juhtus täna, kolmapäeval vastu hommikut. Politsei kontrollis kahtlast autot ja tuli välja, et seda juhtis 69-aastane ilma juhtimisõiguseta mees.

Kui politsei autot kontrollis, siis märgati, et auto pagasiruumist turritavad välja kuuseoksad. Lähemal uurimisel selgus, et mehe autos oli kokku üheksa kuuske, millest osa oli ehitud ja tuledega varustatud. Mees tunnistas üles, et võttis kuused poe hoovist.

Politsei võttis mehe kinni ja kahtlustab teda varguses.

 

Kommentaarid
(Külastatud 247 korda, 1 külastust täna)