Veebis on video Peterburi mõrtsuk-professorist tantsimas koos oma ohvriga

Veebis on üles leitud video Peterburi mõrtsukast ajalooprofessorist Oleg Sokolovist tantsimas koos oma armukese Anastassia Jestšenkoga.

Video on üles võetud eelmise, 2018. aasta suvel ja selles joovad 63-aastane Sokolov ja 24-aastane Jestšenko koos šampust. Inimesed on riietatud ajaloolistesse kostüümidesse ning Napoleoni asjatundja ja tema armuke kõnnivad ringi ja vestlevad inimestega.

Eile tunnistas Sokolov üles neiu surnuks tulistamise ja tema kehaosade Peterburi Moika jõkke uputamise. mees ütles, et tegi seda enesekaitseks, kuna neiu olevat teda noaga rünnanud.

Sokolovile esitati eile ametlik mõrvasüüdistus ja ta määrati kaheks kuuks vahi alla kuni kohtuistungini. mees ütles, et armastas neiut palavalt ja neil oli plaanis abielluda. Sokolov ütles, et neiu oli läinud endast välja, kui mees rääkis oma lastest eelmistest abieludest.

Sokolov tulistas neiut tüli käigus neli korda nõukogude-aegsest relvast TOZ-17, mis oli ümber tehtud 19. sajandi püssiks. Mees ütles, et ei tea, kuidas see juhtus, ta pole varem kunagi naisi vigastanud. Mees ütles, et arvas algul, et neiu on ideaal, aga temast sai koletis. Pärast tapmist saagis mees neiul otsast pea, käed ja jalad.

Jestšenko kehaosasid leiti jõest veel eile, esmaspäeval. Samuti on avaldatud video, kust on näha, kuidas mees ostab poest sae. Sokolov on Peterburi ülikooli ajalooprofessor, kes armastas end riietada Napoleoni kostüümi ja soovis, et tema poole pöördutakse kui „kõrgeausus”, vahendab Daily Mail.

Sokolov ja Jestšenko elasid koos mitu aastat. Paar armastas koos riietuda ajaloolistesse kostüümidesse ning nad kirjutasid koos raamatuid. Ajaloolane osales tihti üritustel, kus etendati Napoleoni sõda Venemaal.

Kommentaarid
(Külastatud 893 korda, 1 külastust täna)