Uus info: Kuopio mõõgamees tahtis rünnata tervet klassitäit

Kuopio mõõgamehe ülekuulamisel on selgunud, et tema eesmärk polnud rünnata ühte kindlat inimest, vaid tervet klassitäit.

Vägivald oli suunatud klassiruumi ja seal sees olnud inimestele. Mõõgamees Joel Marin ei kõndinud ühest ruumist teise, vaid tema tegevus oli seotud ühe ruumiga, vahendab MTV.

Samas klassiruumis hukkus ka ukrainlannast õpilane, mistõttu kahtlustab politsei süüdlast mõrvas. Mees ründas klassi suure mõõga moodi esemega. Lisaks süütas ta klassiruumis tulekahju. Politsei ei avalikusta, kuidas mees mõõga kätte sai.

Pärast rünnakut tahtis mees lahkuda kaubanduskeskusest, kus asusid kooli ruumid. Politsei sai mehe kätte ja tulistas teda kinnivõtmise käigus. Mees sai haiglaravi vajanud vigastused. Politsei ei kommenteeri veel seda, kas mehe puhul uuritakse tema vaimset tervist. Samuti ei soovi politsei veel avaldada teo võimalikku motiivi.

Kommentaarid
(Külastatud 158 korda, 1 külastust täna)