USKUMATU: Soomes müüdi 270-ruutmeetrine pangakontor maha 50 sendiga

Väikses Kiikka keskuses Tampere ligidal müüdi maha endine pangakontor ja seda kõigest 50 sendi eest. Algul küsiti kontori eest hinnaks 1 euro, aga ka sellega ei leidunud ostjat.

Kiikka ujulaga samas hoones asuv pangakontor oli müügis alates 2018. aasta algusest. Tehing toimus paar kuud tagasi, vahendab Iltalehti.

Ostjaks oli eraisik, kes pole kohalik ja kelle nime ei avalikustata. Müüjaks oli Huittisten Säästöpankki, mille kontor seal enne sulgemist asus. Kokku on pinda 270 ruutmeetrit.

Algul müüdi ruume 1 euroga, aga siis langetati hinda 50 sendi peale. Nõudlus olekas olnud ilmselt suurem, aga ostjaid peletasid kõrged maksud. Sinna ruumidesse tuleb teha midagi tasuvat. Pank tegi ruumides remondi 2010. aastal.

Joku osti itselleen vanhan pankkikonttorin 50 sentillä – yhden euron hintapyyntö oli liikaa

Puolitoista vuotta myynnissä olleelle Säästöpankin Kiikan konttorille on löytynyt ostaja. Kiikan uimahallikiinteistön päädyssä sijaitseva tila oli myynnissä alkuvuodesta 2018. SP-Kodin kiinteistönvälittäjä Jouni Kalliokoski vahvistaa, että toimitilasta on tehty kaupat noin 2 kuukautta sitten. - Jotain toimintaa siinä pitäisi alkaa, Kalliokoski sanoo. Hän ei voi kertoa ostajan nimeä, mutta toteaa tämän olleen ulkopaikkakuntalainen yksityishenkilö, jolla on kytköksiä Kiikkaan.

Kommentaarid
(Külastatud 452 korda, 1 külastust täna)