Uskumatu pilt soomlase veebipangas: arve oli 9,2 triljoni euroga miinuses

Espoo emal oli veebipangas häire, mistõttu näitas, et arve on üle 9 triljoni euroga miinuses. Asi selgus siis, kui naine veebipanka sisse logis.

Kontoseis näitas miinust summas 9 223 372 036 854 775 808 ehk 9,2 triljonit eurot. Naine rääkis, et oli enne seda laenanud kaarti oma mehele, kes ostis kööki lambi. Pärast seda läks naine arvet kontrollima ja ette tuli selline number, vahendab Iltalehti.

Naine ütles naljaga poolkeks, et arvatavasti oli ostetud veidi kallim lamp. Õnneks parandati andmed kiiresti ära, aga naine sai seisu ära fikseerida.

Võrdluseks, Soome 2019. aasta riigieelarve on 55,3 miljardit eurot. Veebipanga miinus oli 600 miljonit korda suurem kui Soome riigi aastaeelarve.

Naine jagas pilti ka sotsiaalmeedias ja see äratas kohe palju tähelepanu. Naine kirjutas pildi juurde selgiutuseks, et ilmselt oli Nordea arvamisel, et ta oli ostnud Black Friday’l juba piisavalt. Sissekande juures oli ka palju kommentaare ja üks meeldejäävaim oli: „Kas läks Gröönimaa ostmiseks?”

Uskomaton näky verkkopankissa – Espoolaisen Annin tili oli häiriön takia 9,2 triljoonaa euroa miinuksella

Espoolaisen äidin verkkopankissa oli tilapäinen häiriö, joka näytti tilin ylittyneen yli yhdeksällä triljoonalla eurolla. Espoolainen Anni Peuranen kirjautui verkkopankkiinsa tarkistaakseen tilinsä tilanteen, kun tilillä näkyi käsittämätön miinuksella oleva summa. Peurasen verkkopankissa näkyvän tiedon mukaan tili olisi ylitetty 9 223 372 036 854 775 808 eurolla, eli yli yhdeksällä triljoonalla eurolla.

Kommentaarid
(Külastatud 709 korda, 1 külastust täna)