Toiduainete pakendeid tootev Amcor sulgeb tehased Euras ja Lieksas, mitusada inimest jääb tööta

Ettevõte Amcor Flexibles sulgeb toiduainete pakendeid tootvad tehased Euras ja Lieksas järgmise aasta aprillist juunini. Koondatakse 197 töötajat.

Koondatud inimestest 127 on Kauttuast ja 70 Lieksast. Amcor põhjendab tehaste sulgemist vähese tasuvusega, vahendab Yle.

Amcor on ette valmistanud tugiprogrammi, et inimestele uus töö leida. Amcoril jääb endiselt tegutsema tehas Valkeakoskis. Kauttua tehas on varem kuulunud Ahlströmile. Praegune omanik Amcor on Austraalia firma.

Elintarvikepakkauksia valmistava Amcor sulkee tehtaat Eurassa ja Lieksassa – lähes 200 saa potkut

Yt-neuvottelut ovat päättyneet, ja lähes 200 ihmistä irtisanotaan elintarvikepakkauksia valmistavista tehtaista. Amcor Flexibles -yhtiö sulkee kaksi joustopakkauksia valmistavaa tehdasta Suomessa. Tehtaat sijaitsevat Euran Kauttualla ja Lieksassa ja ne suljetaan ensi huhti-kesäkuussa. Irtisanottaviksi joutuu päättyneiden yt-neuvottelujen seurauksena 197 ihmistä. Näistä 127 on Kauttualta ja 70 lieksasta. Amcor kertoo lakkauttamisen syyksi tehtaiden kannattamattomuuden.

Kommentaarid
(Külastatud 177 korda, 1 külastust täna)