Soomet on tabanud eriskummaline varguste laine: BMW-dest võetakse kaasa sisustust

Soomet on tabanud kummaline varguste laine, mis paneb isegi politseinikud imestusest õlgu kehitama. Nimelt tungitakse sisse BMW-desse ja võetakse kaasa sisustust.

Novembrikuu jooksul on niimoodi sisse tungitud juba 17 autosse. Autode seest on võetud kaasa roolirattaid, käigukange, näidikuid ja lüliteid. Ühest autost oli ära võetud suur osa keskkonsoolist, vahendab Ilta-Sanomat.

Enamus rüüstatud autosid on BMW, lisaks mõned Mercedesed. Kuriteod on erilised veel selle poolest, et neid pole toimunud mujal kui Espoos. Arvatavalt on varaste puhul tegemist välismaalastega. Kuriteod on toime pandud öösiti. Teadaolevalt on sihtmärke käidud vaatamas päevasel ajal.

Epätavallinen rikosvyyhti Espoossa hämmentää poliisia: Liiga iskee BMW-autoihin ja repii mukaansa autojen sisuskaluja

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 850 korda, 1 külastust täna)