Soomes paljastus imelik asi – lapsed saatsid teineteisele alastipilte

Soomes Raumas paljastus sügise jooksul omapärane asi, kus lapsed saatsid teineteisele alastipilte. Selliseid juhtumeid oii teadaolevalt kümneid ja mõnel pildil on lapsed selgesti ära tuntavad.

Pildid levisid laialt sotsiaalmeedias ja sealtkaudu jõudis info lõpuks lapsevanemateni. Osa noortest rääkis asjast koolis ja vanematele saadeti asja kohta kooli infosüsteemi kaudu teade, vahendab MTV.

Lapsevanemad oli juhtunu üle üllatunud. Nad poleks selle pealegi tulnud, et lapsed võivad sellist materjali edastada. Lapsed on küll piltidel äratuntavad, aga sellel on ka positiivne külg – tänu sellele saab nende lastega kontakti võtta. Nüüd tehakse kõik selleks, et see materjal veebist eemaldada.

Kommentaarid
(Külastatud 487 korda, 1 külastust täna)