Soomes on täna ajalooline vutimatš, millest selgub EM-finaalturniirile pääsemine

Soome vutikoondis Huuhkajat mängib täna kell 19 Helsingis Liechtensteini koondisega ja selle tulemusest sõltub, kas Soome pääseb järgmisel aastal Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Soome jaoks on see ajaloos esimene võimalus finaalturniirile pääseda.

Alagrupi mäng toimub täna Telia 5g staadionil. Fännide paraad hakkas kesklinnast liikuma kell 16.30. Lisaks saab kesklinnas Kanalaiastoril kaasa elada ekraani vahendusel, vahendab Helsingin Sanomat.

Seoses Soome eduga EM-turniiril on jalgpallifännide arv Soomes viimase aasta jooksul plahvatuslikult kasvanud.

Järgmise aasta EM on rahvusvaheline. Mängud toimuvad Londonis, Münchenis, Roomas, Bakuus, Peterburis, Bukarestis, Amsterdamis, Dublinis, Bilbaos, Budapestis, Glasgow’s ja Kopenhaagenis. Poolfinaalid ja finaal mängitakse Londonis.

HS seuraa: Näin Huuhkajien fanit juhlivat kaupungilla ja katsomoissa, suora lähetys marssista menossa

Helsingin Sanomat seuraa tässä jutussa Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien kannattajien kanssa illan EM-karsintaottelua Telia 5g -areenalla, Helsingin Kansalaistorin fanikatsomossa ja kaupungilla. Suomen ja Liechtensteinin välinen ottelu alkaa kello 19. Kannattajien kulkue Kampin Narinkkatorilta stadionille lähtee kello 16.30. Marssijat ovat Eduskuntatalon kohdalla ja muutamat ilotulitusraketit lähtivät taivaalle. Lisäksi useita punaisia soihtuja.

Kommentaarid
(Külastatud 120 korda, 1 külastust täna)