Soomes läks kaduma 3-aastane Markus, poiss leiti Tallinnast

Soomes Salos läks täna, 27. novembril kaduma 3-aastane Markus. Poiss leiti Tallinnast. Politsei kahtlustab poisi ema lapseröövis.

Poissi otsiti täna Salos, aga ta leiti politsei info kohaselt üles koos emaga Tallinna sadamast. Poisiga on teadaolevalt kõik korras. Poisi ema kahtlustatakse kuriteos – lapseröövis, vahendab MTV.

Seaduse järgi on lapseröövis süüdi isik, kes võtab lapse omavoliliselt enda hoole alla ja viib ta välismaale või jätab kodumaale naasmata. Kuriteole järgneb rahatrahv või kuni 2 aasta pikkune vangistus.

Poissi hakati taga otsima täna, kolmapäeva pealelõunal kella 14.30 ajal. Saabunud vihje järgi oli ema röövinud poisi Salos Vaskios Heinäsuo piirkonnas. Politsei sai teada, et nad sõitsid välismaale ja nad saadi Tallinna sadamas kätte. Politsei info kohaselt oli laeval üks Soome politseinik, kes tundis lapse ja ema ära. Laps jääb sotsiaaltöötajate hoole alla ja veedab öö Tallinnas, enne kui ta pääseb tagasi koju Soome.

Kommentaarid
(Külastatud 1,223 korda, 1 külastust täna)