Soome valitsusel lasub kahtlus valetamises seoses postitöötajate palga vähendamisega

Soome valitsusel lasub kahtlus valetamises seoses postitöötajate palga vähendamisega, kuna postifirma Posti juhtkond kinnitab, et valitsus oli teadlik firma plaanidest. Valitsus on varem väitnud, et asjad tulid üllatusena. Eile õhtul ütles peaminister Antti Rinne, et Posti juhtkond tegutses valitsuse soovidele vastu.

Vaidluse teema oli 700 pakisorteerija viimine madalama palgaga peale, mis tõi kaasa hilisema streigi ja valitsuse-poolse kriitika. Nüüd aga selgub, et valitsus kui postifirma omanik oli asjast teadlik, vahendab Helsingin Sanomat.

Posti juht Markku Pohjola kinnitab, et valitsus pole olnud vastu töötajate viimisele madalama palgaga tööle. Mis tähendab, et sotsiaaldemokraatide juhitud valitsus on avalikkusele pehmelt öeldes puru silma ajanud.

Opositsioonierakonna koonserakonna juht Petteri Orpo süüdistab peaminister Antti Rinnet koguni valetamises:

Kommentaarid
(Külastatud 386 korda, 1 külastust täna)