Soome tuli kaks Eurojackpoti miljonivõitu

Eurojackpotis läks jagamisele 90 miljonit eurot. Õiged numbrid olid 3, 12, 24, 37 ja 38. Tähtnumbrid olid 3 ja 7. Kokku oli 5+2 võite kolm, millest kõik saavad 30 miljonit. Kaks peavõitu läks Saksamaale ja üks Ungarisse.

5+1 võite oli kokku 8, millest kaks tulid lotofirma Veikkaus andmetel Soome. Üks Soome tulnud 2,9 miljoni eurone võidupilet osteti Rantasalmi K-Market Hummerist. Teine võit läks mängijate grupile, kellest igaüks sai 588 000 eurot.

Viimati tuli Eurojackpoti võit Soome augustikuus, kui Siilinjärvis ostetud pilet võitis kõigi aegade suurima võidusumma 90 miljonit eurot. Võit läks grupile, kus oli 50 liiget. Ühte võitjatest otsiti taga veel hiljaaegu, kuna ta ei vastanud telefonile. Mängija ütles, et arvas kõne olevat telefonimüüjalt, seetõttu ei vastanud.

Kommentaarid
(Külastatud 413 korda, 1 külastust täna)