Soome postitöötajate streigis kokkulepet ei saavutatud, erimeelsused pigem süvenesid

Soome postitöötajate streigi osas täna, esmaspäeval vaatamata kuuldustele mingit kokkulepet ei sündinud ja teadaolevalt erimeelsused töötajate ja tööandjate vahel veel süvenesid.

Teadaolevalt oldi täna päeval kokkuleppele juba lähedal, aga õhtul erimeelsused süvenesid. Läbirääkimised peaks jätkuma homme, teisipäeval, vahendab Helsingin Sanomat.

Täna Moskvas visiidil olnud peaminister Antti Rinne avaldas lootust, et lahendus saabub peatselt. Rinne oma rolli streigis täpsemalt ei kommenteerinud, aga tunnistas, et talle on helistatud „päris palju”.

HS:n tiedot: Postin kiistaan ei ratkaisua maanantaina, erimielisyydet kasvaneet illan aikana

Postin lakkoon ei saada ratkaisua maanantaina, kertovat HS:n lähteet. Kiistaa on pyritty koko maanantaipäivän ajan ratkaisemaan paikallisen sopimuksen avulla. Sopu oli HS:n tietojen mukaan jo lähellä, mutta illan kuluessa erimielisyydet kasvoivat. Ainakin työntekijäliitto Paussa nousi loppusuoralla epäilyksiä neuvotellusta mallista. Neuvotteluja käytiin iltamyöhällä valtakunnansovittelijan toimistolla.

Kommentaarid
(Külastatud 597 korda, 1 külastust täna)