Soome poodidest kutsutakse tagasi lõhefilee partiid, tooteid on müüdud kogu Soomes

Kaubandusfirmad Lidl ja SOK teatasid lõhepartiide tagasikutsumisest poodidest. Tegemist on toomisveaga, kus kala pole korralikult läbi küpsenud.

Lidl teatas, et tagasi kutsutakse Isokari lõhefilee partii. Tagasikutsumine puudutab partiid, mille kõlblikkus on kuni 29.11.2019. Toodet on müüdud Soomes kõigis Lidli poodides. Tarbijaid palutakse seda toodet mitte tarvitada. Fileepakk kaalub 750 grammi ja partii number on 603154, vahendab Helsingin Sanomat.

SOK kutsub tagasi suitsulõhe Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala. Toote EAN kood on erinev, kuna ligi 250-grammise pakendi kaal kõigub. EAN koodi algus on: 239303700—-. Tagasikutsumine puudutab partiid, mille kõlblikkus on kuni 29.11.2019. Toote tellija on SOK ja valmistaja Soome firma Kalaneuvos Oy. Tooteid on müüdud Prisma, S-marketi, ABC-marketi, Sale, Alepa ja Sokose poodides. Tarbijaid palutakse toode hävitada.

Osal juhtudel on olnud viga küpsetamisel, mille tõttu on kala küpsenud vaid pinnalt.

Kirjolohifileitä vedetään kaupoista valmistusvirheen takia, ilmoittavat Lidl ja SOK – Tuotteita on myyty koko Suomessa

Lidl ilmoittaa poistaneensa myynnistä erän Isokari-savukirjolohifileetä, koska kala ei välttämättä ole kypsentynyt kunnolla sisältä. Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka viimeinen käyttöpäivä on 29.11.2019. Tuotetta on myyty kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä. Kuluttajia pyydetään olemaan käyttämättä tuotetta. Filee painaa noin 750 grammaa. Erätiedon numero on: 603154. Mainos (Teksti jatkuu alla) SOK puolestaan vetää markkinoilta tuotteen nimeltä Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala.

Kommentaarid
(Külastatud 817 korda, 1 külastust täna)