Soome politsei hoiatab: lennujaamas naljatamine võib rikkuda kogu reisi

Inimesed armastavad lennujaamas visata nalja, et kotis on pomm, aga pelgalt selline vihje võib rikkuda kogu reisi. Viimastel päevadel on taas tulnud ette mõni säärane juhtum.

Selline pommi-nali tähendab inimese jaoks, et reis lõppeb ja võib tulla veel sekeldusi. Politsei hoiatas juba suvel, et igasugust ähvardust või viidet pommile võetakse väga tõsiselt, isegi kui inimene ei mõelnud asja tõsiselt, vahendab Iltalehti.

Politsei tuletab meelde, et pomm ei sobi nalja tegemiseks.

Tiesitkö? Lentokentällä huulen heittäminen voi pilata koko reissun – Kahden matkustajan matka tyssäsi Helsinki-Vantaalla

Poliisi muistutti aiheesta viimeksi kesällä. Silti jälleen on ilmennyt pari tapausta, jossa matkanteko jäi alkuunsa. Helsinki-Vantaalla on jälleen tullut ilmi tapauksia, jossa lentokoneeseen pyrkijät ovat puhuneet pommeista. – Näitä on ollut taas pari kappaletta viime päivinä. Matka loppuu aina siihen paikkaan ja mahdollisesti tulee jatkoseuraamuksia, kertoo komisario Kimmo Klemetti Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Kommentaarid
(Külastatud 235 korda, 1 külastust täna)