Soome meest süüdistatakse oma tailannast naise mõrvas, 5-aastane laps nägi pealt ema surma

Lapimaal Kittiläs elavat meest süüdistatakse une pealt oma tailannast abikaasa mõrvamises nende kodus. Asja nägi pealt nende ühine laps. Prokurör nõuab tapjale eluaegset vanglakaristust.

Naine oli tapetud mitmete noalöökidega rinda ja selga. Naine magas voodis, kui mees teda ründas. Paari ühine 5-aastane poeg magas emaga samas voodis. Poeg oli juhtunust šokeeritud ja tal on diagnoositud traumajärgne depressioon, vahendab MTV.

Kohtudokumentide põhjal nägi ema surma pealt ka ohvri täisealine tütar. Tülisid oli juba varem ja naine tundis end ohustatuna. mees tunnistas tapmise üles, aga eitas ettekavatsetust ja varasemaid ähvardusi. Mees oli olnud joobes ja väidab, et ei teadnud, et poeg oli samas toas. Prokuratuuri hinnangul aga oli tegemist ettekavatsetud julma teoga.

Kommentaarid
(Külastatud 197 korda, 1 külastust täna)