Soome lõunaosas oli suur tagaajamine, politsei sai kahtlusaluse kätte

Soome lõunaosas oli täna, kolmapäeva õhtul suur tagaajamine, kus politsei hakkas jälitama peatumismärguannet eiranud väikebussi. Operatsioonis osales üle 10 patrulli.

Pealtnägijate väitel saadi väikebuss lõpuks Porvoo kiirteel kätte. Politsei andmetel sai tagaajamine alguse juba Helsingis Vihdintiel, kus väikebuss politsei eest minema sõitis, vahendab Iltalehti.

Jälitatav sõiduk sõitis Vuosaarisse ja sealt Porvoo maanteele. Politseipatrullid olid nii Helsingi kui Ida-Uusimaa jaoskonnast. Tegemist oli Chevy Van tüüpi väikebussiga. Vahepeal oli olukord, kus väikebussi jälitas kümme politseiautot.

Poliisi pysäytti pakettiauton massiivisen takaa-ajon jälkeen – yli 10 partiota mukana: “Useita vaaratilanteita”

Poliisi ajoi takaa pakettiautoa yli kymmenen partion voimin Porvoon moottoritiellä. Silminnäkijän mukaan pakettiauto saatiin pysäytettyä pitkän takaa-ajon jälkeen moottoritielle. – Se oli juuri siihen pysäytetty, kertoo ohi ajanut Iltalehden lukija. Helsingin poliisin johtokeskuksesta vahvistettiin Iltalehdelle iltayhdeksän aikaan, että kyseessä oli iso takaa-ajotilanne, joka oli saanut alkunsa Vihdintieltä Helsingistä, kun pakettiauton kuljettaja lähti pakenemaan poliisia pysäytystilanteessa.

Kommentaarid
(Külastatud 354 korda, 1 külastust täna)