Soome ettevõtte juht vägistas tuttavat last vähemalt 100 korda, mõisteti 12 aastaks vangi

50ndates eluaastates soome mees mõisteti 12 aastaks vangi vähemalt viie tuttava lapse vägistamise eest. Ühe lapsega oli mees seksuaalvahekorras vähemalt 100 korda.

Kõige varasemad juhtumid olid 2008. aastal ja hilisemad käesoleva aasta juunikuus. Kõige raskemad kuriteod olid Turus ja mujal Soomes aastatel 2014-2018 toimunud lapse seksuaalne ärakasutamine ja vägistamine ning 2019. aastal kahe kuu vältel toimunud lapse vägistamine, vahendab MTV.

Mees mõisteti süüdi ka 2008. aastal välismaal toimunud lapse seksuaalse ärakasutamise eest ja 2011. aastal toimunud seksile sundimise eest. Lisaks jäi mees süüdi 2015. aastal toimunud seksuaalselt siivutu pildi levitamise eest.

Selgus, et mees oli vähemalt sajal eri korral olnud seksuaalvahekorras lapsega. Neid vahekordi oli ka salvestatud ja pildistatud, laps oli kaitsetud olukorras, kui teda vägistati.

Aastal 2008. oli süüalusele lähedane alaealine kannatanu sunnitud alkoholijoobes olles seksuaalsele teole. Mees tegi lastest ilma nende teadmata seksuaalselt siivutuid pilte. 1964. aastal sündinud mees mõisteti 12 aastaks vanglasse. Lisaks peab mees maksma kannatanutele hüvitist. Mees on väikeettevõtte juhataja. Mehe isikut ei avalikustata kannatanute kaitseks.

Kommentaarid
(Külastatud 1,190 korda, 1 külastust täna)