Šokeeriv juhtum eestlasega Soomes: jättis lapsed hetkeks autosse, autoga sõideti minema

Eestlane kirjeldab sotsiaalmeedias šokeerivat juhtumit Soomes, kus ta jättis lapsed hetkeks autosse, kui autoga minema sõideti. Tal oli tükk tegu, et auto koos lastega kätte saada.

Juhtum, mida on kinnitanud politsei oli ise selline:

Tahan hoiatada kõiki sarnase olukorra eest!!!!

Täna kella 16.00 ajal parkisime oma minibussi Klaukkalas Hesburgeri ukse ette. Kuna autos magas kolm väikest last, siis jätsime auto käima. Naine läks wc-sse ja mina leti taha tellima jäätise kokteili. Seisin põhimõtteliselt kogu aeg seljaga kassa poole ja näoga auto poole. Kui teenindaja pani kokteilid letile keerasin end tema poole ja olin sedasi umbes 15 sekundit ning saades kätte ka kõrred, tulime naisega sealt välja ja avastasime et auto on kadunud.

Koheselt nägin autot valgusfoori taga seismas. Jooksin auto juurde, mille roolis oli umbes 30-aastane mees ning üritasin ust lahti saada, mis oli lukustatud ja üritasin rusikaga purustada küljeakent. See mees üritas sõita ära ja hüppasin bussile ette. Ta tegi ukse lukust lahti ja ma ei tea, kas üritas panna jooksu või mis, aga ma hüppasin talle kohe kallale ja tõmbasin ta bussist välja ning hakkasin teda peksma (laske mind nüüd maha).

Kutsuti kohale muidugi ka politsei, kes selle raisa ära viis. Miks selle postitan? Ärge kurat jätke oma autot kunagi kusagile käima ja hetkekski järelvalveta, sest värdjaid on igal pool. Olgu ära mainitud, et tegemist oli soomlasega.

Palun jagage seda nii palju, kui võimalik, et ükski vanem ei peaks sellisesse olukorda sattuma.

Kommentaarid
(Külastatud 10,471 korda, 1 külastust täna)