Saksa naine on vaimustuses Soome ametnike vastutulelikkusest: sai rongi ununenud koti kiiresti kätte

Saksa roheliste rahvasaadik Terry Reintke unustas Soomes olles oma koti rongi. Ta sõitis reede õhtul Helsingist Tamperesse, aga kott jäi rongi ja sõitis Oulu poole.

Kotis olid naise rahakott, arvuti ja ravimid. Ta sai oma koti imepärasel kombel veel samal õhtul kätte, mistõttu naine kiitis sotsiaalmeedias taevani Soome asjaajamist.

Naine kirjutab, et avastas Tamperes rongi pealt maha tulles, et üks tema kolmest kotist oli jäänud rongi. Seal olid rahakott, arvuti ja ravimid. Ta helistas kiiresti leiubüroosse, aga sealt vastati, et tal on võimalik oma kott kätte saada alles järgmisel nädalal. See variant naisele ei sobinud, sest ta pidi pühapäeval Saksamaale tagasi sõitma.

Naine läks tagasi Tampere raudteejaama. Piletikassas oli töötaja, kes rääkis halvasti inglise keelt, aga kuidagi jõudis asi selleni, et töötaja helistas Oulu raudteejaama, kust soovitati võtta ühendust Tampere leiubürooga. Naine sai leiubüroo aadressi, läks sinna ja sai sealt Oulu leiubüroo telefoni. Järgnes mitu telefonikõnet, mille tulemusel helistas üks inimene otse rongijuhile. Siis aga helistas tagasi üks Tommi-nimeline mees, kes ütles, et rongi konduktor leidis koti üles ja see pandi Tamperesse tagasi sõitva rongi peale. Saksa naine sai oma koti kätte veel samal õhtul!

Pärast seda oli sakslanna soomlaste lahkusest täielikus vaimustuses. Kõik see juhtus reede õhtul, mil tööpäevad olid juba lõppemas. Naine kirjutab, et ei vasta tõele, et soomlased on külmad ja kauged, kuna tema kogetud soojus tõestab vastupidist.

Kommentaarid
(Külastatud 248 korda, 1 külastust täna)