Rootsis tulistati tänaval mees surnuks

Rootsi lõunaosas Malmös tulistati neljapäeva õhtul tänaval surnuks 28-aastane mees. Politsei sai teate tulistamise kohta Högaholmi piirkonnas kella 22 ajal õhtul. Ohver leiti jalgrattateelt auto äärest haavatuna.

Haavatud mees viidi haiglasse, kus ta suri. Politsei saabus kohale mitme patrulliga. Tulistamise kohta piirati sisse ja alustati tehnilist ekspertiisi. Politsei uurib juhtunut kui mõrva. Kedagi veel kätte saadud ei ole, vahendab Expressen.

Pealtnägijate väitel oli kuulda kümmekond lasku. Tulistamine toimus tänaval, kus kaks autot seisid vastakuti samal sõidureal. Ühest autost tuli välja tumedate riietega mees, kes tulistas teist meest 5-10 meetri kauguselt. Pärast tulistamist istus mees autosse ja sõitis minema. Lahkunud autos istus juhikohal veel teine mees.

Paarkümmend minutit enne tulistamist sai politsei teate lähedal toimunud liiklusõnnetuse kohta, mis väideti olevat seotud relvadega. Kui politsei kohale jõudis, polnud enam jälgegi õnnetusest ega relvadest. Politsei uurib nüüd väljakutse ja tulistamise seost.

Skottlossning i Malmö – en person död

Vid 22-tiden på torsdagskvällen larmades polisen om en skottlossning på Högaholm i Malmö. Vittnen hade då hört minst en smäll – och på platsen anträffades en man i 30-årsåldern med skottskador. – Det låg en skadad man precis bredvid en bil, säger ett vittne Kvällsposten pratat med.

Kommentaarid
(Külastatud 175 korda, 1 külastust täna)