POLITSEI: Soomet on tabanud suur murdvarguste laine, kogutakse infot

Politseile on viimase nädala jooksul tulnud hulgaliselt teateid kodudes toimunud murdvargustest mitmel pool Soomes. Kuriteoteateid on tehtud vargustest Ida-Soomes, Kesk-Soomes, Pohjanmaal ja Põhja-Soomes.

Politsei peab tõenäoliseks, et tegijad on jätkuvalt aktiivsed ja jätkavad kuritegude toimepanemist. Kahtlustatakse, et kurjategijad on välismaalased, mistõttu on oluline, et nende ja sõidukite kohta saadaks infot.

Politsei palub inimeste abi varaste leidmiseks, eriti oodatakse infot eramajade piirkonnas liikuvate kahtlaste isikute või sõidukite kohta. Tähelepanekutest palutakse teatada otse häirekeskuse numbrile 112, Ida-Soome politsei vihjenumbrile +358 295 415 232 või e-posti aadressil vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 738 korda, 1 külastust täna)