Noored kiusavad Soomes vanureid – lõhuvad aknaid ja loobivad toolidega

Soomes Hyvinkääl algas paar kuud tagasi vägivald Pirkonkoti majas elavate vanurite suhtes. Maja on ehitatud väikse sissetulekuga vanuritele ja nende vanus on üle 80 eluaasta.

Majahoidja jutu järgi on teismelised noored määrinud maja seinu ja aknaid maja kõrval kasvavate põõsaste marjadega. Üks nooruk oli hüüdnud, et majas elavad ainult vanamutid, seetõttu võib teha mida iganes, vahendab MTV.

Noored on lõhkunud maja esimese korruse aknaid ja tunginud maja külgedel asuvatele rõdudele. Rõdude all olevaid väravaid ei saa sulgeda, kuna need on evakuatsiooniteed. Ükskord viskasid noored rõdult toole elanikele peale, aga keegi õnneks viga ei saanud.

Lisaks on noored kimbutanud suitsetavaid vanureid. Näiteks on üritatud võtta vanuri käest kotti, kus on suitsud. Politseile on tehtud asja kohta kuriteoteade, aga politseil pole veel asja kohta infot. Maja elanikud on püüdnud ka ise asja lahendada, näiteks võtnud ühendust kooli direktoriga. Pirkonkoti on suurendamas ka valvekaamerate hulka.

Kommentaarid
(Külastatud 469 korda, 1 külastust täna)