Mõned nimed puuduvad tänavu Soome enim teeninute nimekirjast

Tänavu puuduvad esimest korda mõned nimed Soome enim tulu teeninute nimekirjast, kuna seda sai maksuametilt taotleda.

See tähendab, et nende isikute tulusid ajakirjandusväljaannetele ei saadeta, aga need saab eraldi välja võtta. Sellised isikud on näiteks Supercellist tuntud Visa Tapio Forsten. Tema oma 38 miljoni eurose tuluga oleks nimekirjas olnud 5. kohal. Ta maksis oma tuliude pealt tulumaksu 14 miljonit eurot.

Teise mängufirmaga Small Giant Games rikastunud Ilkka Juopperi ja Tommi Vallisto puudusid samuti nimekirjast. Nad mõlemad teenisid ligi 21 miljonit eurot ja oleks sellega pääsenud nimekirja etteotsa. Mõlemad maksid maksu 7,1 miljonit eurot.

Maksuandmete avalikustamist muudeti tänavusel aastal nii, et üle 100 000 euro teeninud said taotleda andmete eemaldamist meediale saadetavast nimekirjast. Andmete eemaldamist taotles 231 isikut ja kõik taotlused rahuldati.

Kommentaarid
(Külastatud 81 korda, 1 külastust täna)