Mis lõunamaa mehed? Hispaania naisteajakiri soovitab lapse teha hoopis soome mehega!

Kunagi meelitati Eestit Euroopa Liitu loosungitega kuumadest lõunaeuroopa meestest. Hispaania naisteajakiri aga soovitab teha lapse hoopis soome mehega.

Soome maksab iga lapse eest 10 000 eurot, mis on saadud koos soome mehega, kirjutab hispaaniakeelne naisteväljaanne Nueva Mujer.

Ajakiri märgib, et kui soovid last saada ja oled huvitatud rahulikust elust, võiksid kaaluda Soome kolimist. Kas abikaasaga või ilma, sest Soomes on palju üksikuid mehi, kes on õnnelikud, kui leiavad armastuse.

Ajakiri toob välja Lestijärvi ja Miehikkälä vallad Soomes, kus on sünnitajatest puudus. Lestijärvi vald maksab lapse sünni puhul 10 000 eurot, kui inimene jääb sinna elama. Ajakirjas on ühtlasi toodud pildid kahest mehest, kes peaks sümboliseerima soome mehi. Ühel on habe ja krunn peas, teisel tätoveeritud lihaselised käed,.

Nueva Mujer märgib, et Põhjamaades on sündimus langenud, kuna inimesed ei soovi enam lapsi. Seetõttu pannakse kinni väikseid külakoole ja kannatab kohalik majandus. Lestijärvi vallas sündis 2012. aastal vaid üks laps, pärast midagi hakati sünnitajatele heldelt maksma.

Pärast seda on Soomes hakanud omavalitsused sünnitajatele korralikult maksma. Raha saavad ka uued elanikud. Tingimus on, et peab kohapeale elama jääma. Soomes makstakse heldet lapsetoetust kümnetes omavalitsustes.

Nueva Mujer märgib ära, et Soomet tuntakse maailmas kui üht õnnelikumat maad. Lisaks lapsetoetusele on Soomes muud eelised nagu tasuta haridus, koolitoidu toetus ja tervisekindlustus. Lisaks saavad emad riigilt nn emapaki.

Kommentaarid
(Külastatud 472 korda, 1 külastust täna)