Matti Nykäneni tütar Eveliina räägib avameelselt lapsepõlvest: isa tahtis tulla purjus peaga läbi ukse

Matti Nykäneni 29-aastane tütar Eveliina räägib, et koges lapsepõlves oma tuntud isa pärast koolikiusamist. Samuti pidi ta juba lapsepõlves olema tunnistajaks, et isa Mattil oli kaks poolt.

Kõigepealt kiusati Eveliinat koolis puhtalt selle pärast, et ta oli Matti Nykäneni tütar. Isa võttis aga asja huumoriga ja kui isa Matti oli kaine, oli ta väga tore inimene, vahendab Iltalehti.

Kui Matti oli purjus, tuli välja tema teine pool. Näiteks siis, kui Eveliina oli külas Matti uuel naisel Saril ja tema tütrel. Siis läksid Eveliina ja Sari tütar tualetti peitu. Isa üritas tulla läbi ukse ja peksis ust. Siis tuli politsei ja neile naeratati ning räägiti, et midagi pole juhtunud.

Eveliinast on tänu katsumustele kasvanud üles tugev naine, kes ei karda paljastada oma elu raskemaid seiku. Tänavu suvel sai Eveliina kõne Matti Nykäneni sõbralt Jussi Niemilt, kellet tuli ettepanek osaleda Mattit puudutavas etenduses Elämä on laiffi. Eveliina nõustus, Matti elust pajatava etenduse esiettekanne on 2020. aasta juulikuus.

Matti Nykäsen Eveliina-tytär avoimena rankasta lapsuudestaan: “Isä yritti tulla ovesta läpi”

Eveliina Mäntykangas, 29, koki lapsuudessaan rankkaa koulukiusaamista isänsä nimen takia. Hän joutui jo nuorena todistamaan, että Matti Nykäsessä oli kaksi puolta. Eveliina Mäntykangas, 29, on kuullut koko lapsuutensa siitä, että hän on Matti Nykäsen tytär. Isän elämää tuli seurattua lööppien kautta, ja koulussa sukulaissuhteesta kiusattiin päivittäin. Isässä oli hyvää huumoritajuisuus, hyväntahtoisuus ja heittäytymiskyky.

Kommentaarid
(Külastatud 553 korda, 1 külastust täna)