KUUM: Soome transporditöötajate ametiühing liitub jõuliselt postitöötajate streigiga, keelatakse ületunnitöö ja vahetuste muutmine

Soome auto- ja transporditöötajate ametiühing AKT andis teada, et alates kolmnapäevast, 20 novembrist kuni 8. detsembrini on keelatud auto- ja bussijuhtidel ületunnitöö ning vahetuste muutmine. See on seotud postitöötajate streigiga.

Piirangud puudutavad lisaks auto- ja bussijuhte ka sadamate, terminalide ja teenindusettevõtete töötajaid. Piirangud puudutavad Soomes ligi 40 000 töötajat. Piirangud algavad kolmapäeval ja lõppevad 8. detsembril, kui enne seda postitöötajad kokkuleppele ei jõua, vahendab Yle.

 

-Reklaam-

 

Piirang ei puuduta taksojuhte ja sõiduõpetajaid. Kui uue nädala algul kokkulepet postitöötajate asjas ei tule, siis laiendatakse veelgi piiranguid.

(Külastatud 621 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid