KUUM: Soome postistreik hoopis laieneb – järgmisel nädalal seiskuvad rongid

Soome lähi- ja kaugrongid seiskuvad järgmisel nädalal ööpäevaks seoses raudteelaste toetusega postitöötajatele.

Raudtee-ala ametiühing RAU on otsustanud peatada ööpäevaks lähirongiliikluse esmaspäeval, 2. detsembril ning kaug- ja kaubaveorongide liikluse teisipäeval, 3. detsembril.  Lisaks streigivad raudtee juhtivad töötajad reedel, 29. novembril kella 6-st hommikul kuni laupäeval, 30. novembril kella 6-ni hommikul, vahendab Taloussanomat.

Raudteelased toetavad streigiga postitöötajate streiki.

Lakot laajenevat – ensi viikolla pysähtyvät junat

Rautatiealan Unioni RAU on päättänyt uusista tukitoimista Posti Oy:n työtaisteluun liittyen. Tämä vaikuttaisi esimerkiksi VR:n kauko- ja tavaraliikenteen vuorokaudenmittaiseen seisaukseen 3. joulukuuta. Lisäksi VR:n ja Finrailin toimihenkilöt ovat myötätuntolakossa perjantaista 29.11. klo 06.00 lauantaihin 30.11. klo 06.00 alkaen. Myös VR:n HSL- ja E-S -taajamaliikenne pysähtyy 2.12. vuorokaudeksi ja VR:n kaukoliikenne ja tavaraliikenne pysähtyy 3.12.

Kommentaarid
(Külastatud 2,305 korda, 1 külastust täna)