KUUM: Soome idaosas Vene piiri ääres oli suur politseioperatsioon, üks inimene on leitud surnult

Soome idaosas Vene piiri ääres Tohmajärvi vallas oli öösel suur politseioperatsioon. Kohal on hulgaliselt politsei- ja piirivalve patrulle. Üks inimene on leitud surnult.

Politsei info kohaselt tuli täna, 28. novembril peale keskööd häirekeskusele teade selle kohta, et Tohmajärvi elumajas on toimunud tapmine. Kohale sõitsid nii politsei kui piirivalve patrullid ja kiirabi.

Politsei leidis Tohmajärvi vallas Uusi-Värtsiläs asuvast elumajast surnud mehe, kes oli hukkunud vägivalla tagajärjel.

Politsei on võtnud asja uurimise käigus kinni kolm kahtlusalust isikut. Asja uuritakse kui tapmist. Politsei on asjaga tegelenud terve öö ja uurimine on pooleli. Seetõttu rohkem infot avalikustada pole võimalik.

On võimalik, et sündmuskohalt on helistatud õhtu ja öö jooksul eri inimestele ja neile räägitud, mis majas toimus. Neil inimestel palutakse endast teada anda telefonil +358 29 545 6461 või e-posti aadressil vihjeet.ita-suomi(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 298 korda, 1 külastust täna)