KUUM: Rootsis toimus koolimajas plahvatus, kohal palju kiirabiautosid, kool on evakueeritud, mitu inimest viidi haiglasse

Rootsis visati koolimajja pudelitaoline ese, pärast mida kostis vali plahvatus. Juhtum oli Rootsi lõunaosas Helsingborgis peale kella üht päeval.

Kohale saadeti viis kiirabiautot ja päästeüksused, kaks inimest viidi haiglasse. Lisaks kontrolliti inimeste seisundit kohapeal, vahendab Kvälls Posten.

Politsei andmetel viskas keegi pudelitaolise eseme koolimajja sisse, pärast mida toimus plahvatus. Pärast plahvatust tõusis õhku pilvesarnane moodustis. Koolis on õppetöö peatatud ja inimesed evakueeritud.

Inimesed hingasid sisse mingit imelikku suitsu. Osa koolimajast on sisse piiratud. Esialgu pole veel kedagi vahistatud.

Öösel oli samas Helsingborgis teine plahvatus, kus midagi visati elumaja aknast sisse ja see plahvatas. Plahvatuse tagajärjel on metariaalseid kahjustusi. Majas olid kaks inimest, kes vigastada ei saanud. Praegu pole veel selge, kas kaks plahvatust on omavahel seotud.

Larm om explosion på skola i Helsingborg – fem ambulanser skickade till platsen

Larmet kom strax efter klockan 13. – Någon person har kastat in ett flaskliknande föremål och sen har man högt en smäll, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisens ledningscentral. Fem ambulanser har skickats till platsen. Enligt HD förekommer det uppgifter om att det ska ha bildats ett moln av någonting efter explosionen.

Kommentaarid
(Külastatud 1,042 korda, 1 külastust täna)