Kurioosum: Vene kehakulturist Natalia on teistest palju suurem

Venelanna Natalia Kuznetsova sai eelmise aasta lõpus kehakulturismi profitunnistuse. Möödunud nädala lõpus tõusis ta Rumeenias võislustel teiste kõrvale poodiumile. Ta oli teistelt palju suurem, aga tema tulemus vaid „teine”, nagu ta ise sotsiaalmeediasse pildi juurde kirjutas.

Asja imestasid ka venelastest fännid, keda oli kohal üle poole miljoni. Natalia kirjutas selle peale, et kohtunike arvamusega tuleb arvestada. Kehakulturismis on tähtis lihasmass, aga see pole samas määrav. Väljanägemine peab olema esteetiline, keha sümmeetriline ja lihased peavad hästi näha olema.

Ainult kaalu ja lihasmassi poolest on Kuznetsova teistest peajagu üle. Venelanna keha on võrreldav maailma tuntuimate meeskehakulturistidega, nagu on näha Kuznetsova ja William Bonaci kõrvuti pildil. Bonaci võistluskaal on 100-107 kilo, Kuznetsova kaalub 100 kilo. Mõlemad on 170 sentimeetri pikkused.

Kuznetsova on kehakukuturismiga tegelenud 14 aastat ja teinud läbi uskumatu muutuse. Tema rekordid on pingilt tõstes 175 kg, maast tõstes 240 kilo ja kükis 280 kilo.

 

View this post on Instagram

 

Reposted from @oana_ifbbpro (@get_regrann) – competltorsource #WUMENSBUDYBUILDIN(s #LEGDAYMOTIVATION dear friends, thank you so much for your support!🤗😘 I am very pleased, but I want to ask you to respect the decision of the judges. and to respect other participants of the competition. Everyone did the hard work.💪 Top 5 at the 2019 @tgflex @wingsofstrength @romania.muscle.fest.pro #RomaniaMuscleFest 1.@monia.gioiosa.ifbb.pro 2.@nataliya.amazonka 3.@claudiapartenza 4. Alena Hatvani 5.@oana.ifbbpro Follow for more updates of the NPC/IFBB @ifbb_pro_league #COMPETITORSOURCE The Source for ALL Competitors. Come visit us at the next AZ SHOWS ! ! #ifbbproleague #wpc #womensphysiquepro #WBB #FigureCompetitor #ROADT00LYMPIA #preplife #legday #Glutegoals #ifbbpro #ifbbproleague #mrolympia #figurepro #figurecompetitors #squats #contestprep #quads #glutes #bodybuilding #bootybuilding#PeakWeek #FemaleBodybuilding #humpday #amazonka

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

@romania_muscle_fest_pro только второе место. Первое место – справа от меня. only second place. The first place is on my right. #amazonka #WingsOfStrength #romaniamusclefest #fbb

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

yesterday legs training. the last heavy quads workout before the competition. Последняя тяжёлая тренировка ног перед соревнованиями. @romania_muscle_fest_pro @1sila.team @atlantisspa.eu #amazonka #quads #training #fbb #BodybuildingMotivation #Bodybuilding #тренинг #ноги #legs #GirlsWhoLift #WingsOfStrength

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

Ничто так не заряжает энергией, как свежий воздух. Буквально пара дней загородом и ты ощущаешь, что высыпаешься лучше, тонус выше…есть возможность – загород! На свежий воздух 💪✔ #кузнецова #kuznetsova #amazonka #амазонка #подмосковье #дача #athletic #v #fbb #rpsnutrition #fitness #sport #shape #пресс #abs #6packs #quads #природа #свежийвоздух #парк #бицепс #biceps #park #6кубовпресса #межсезон #offseason #openair #воркаут #workout

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

absolute respect to William Bonac. @william_bonac fantastic physics and a very nice guy🙏💪😘 Вилльям Бонак очень классный парень, с фантастической физикой. абсолютно без “звездных” заморочек, хотя один из лучших культуристов планеты. #кузнецова #kuznetsova #competition #соревнования #model #фитнесс #wellness #russiangirl #awesome #волосы #style #girlwithmuscles #bomdia #linda #бицепс #biceps #🔝 #впечатления #bellissima #russianpower #look #pool #bonac #beauty #шоу #badass #wingsofstrength

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

#fuckskinnygethuge😁 answers to the most frequent questions: I am from Russia. I am 26. my height is 170 cm. my weight in the off season is> 100 kg. I have been training for 12 years. I do not do my bicep measurement every day, etc. I do not watch every day my weight😁😁 ответы на самые частые вопросы: я из России. Мне 26 лет. Мой рост 170 см. Самый большой вес в межсезон был за 100кг. Тренируюсь более 12 лет. Я не замеряю свои бицепсы-трицепсы и т.п. и не встаю каждый день на весы 😁😁 мне это не интересно😁 #трухина #кузнецова #bodygoals #бицепс #bodypositive #bodybuilding #awesome #boobs #sexy #girlwithmuscles #biceps #omg #trainhard #realfbb #fbb #muscle #bomdia #beach #пляж

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

Kommentaarid
(Külastatud 529 korda, 1 külastust täna)