Kouvola keskuses sõitis auto vastu puud, kaks noort naist viidi haiglasse

Ööl vastu tänast laupäeva sõitis Kouvola kesklinna piirkonnas sõiduauto teelt välja ja vastu puud. Kymenlaakso päästekeskuse info kohaselt oli auto sõitnud mööda Salpausselänkatu tänavat. Auto hävis õnnetuses täielikult.

Auto katus oli täiesti lömmis, see oli ümber puu keerdunud. Võib arvata, et auto kiirus oli suurem kui selles kohas lubatud maksimaalne kiirus 50 km/h, vahendab MTV.

Õnnetuses said vigastada kaks noort naist. Naised said kergeid vigastusi ja olid teadvusel, kui päästjad kohale jõudsid. Päästjatel tuli auto katus ja konstruktsioonid lahti lõigata, et naised kätte saada. Nad polnud siiski autos kinni kiilunud.

Naised viidi kontrolliks haiglasse. Politsei uurib õnnetuse põhjuseid.

Kommentaarid
(Külastatud 80 korda, 1 külastust täna)