Kohutav: hüljatud lapsed olid Ukrainas nii näljas, et sõid porolooni ja tapeeti

Ukrainas Dnipro linnas olid üksi jäetud 5- ja 1-aastane Diana ja Anja nii näljas, et sõid porolooni, tapeeti ja oma juukseid. Arstide väitel leiti neid asju laste väljaheite seest.

Laste 25-aastane ema ja tema elukaaslane polnud lapsi piisavalt toitnud ja lapsed sõid seda, mida kätte said. Lapsed leiti pärast seda, kui muretsevad naabrid kutsusid 21. novembril välja politsei, vahendab Daily Mail.

Kui politsei korterisse saabus, oldi üllatunud, milline see välja nägi. Tualetti polnud võimalik kasutada ja selle asemel käidi häda tegemas vannis. Vannis olid mustus ja ussikesed. Lapsed magasid mustade linade vahel, sõid pesemata nõudest ja mängisid räpasel põrandal. Tubades oli hirmus lehk ja seal oli raske hingata.

Diana ja Anja võeti ema juurest ära ja viidi haiglasse. Neil diagnoositi alatoitumine ja täid. Lapsed olid söönud kõike, mida kätte said, kaasa arvatud porolooni ja tapeeti.  Haiglas nägid lapsed tualetipotti ja puhtaid linu esimest korda. Lapsed neelasid isukalt neile pakutud toitu.

Sotsiaaltöötajad tahavad nüüd ema vastu süüasja algatada ja temalt vanemlikud õigused ära võtta. Ema ja elukaaslane on mõlemad töötud, nad elavad lapsetoetustest. Lapsed said korralikult süüa ainult korra kuus. Ülejäänud raha kulus alkoholi peale.

Siin Ukraina politsei fotod olukorrast laste kodus:

Kommentaarid
(Külastatud 3,996 korda, 1 külastust täna)