Kas oled näinud? Soomes kadus 5 päeva tagasi kahe lapse isa, keda taga otsitakse

Lähedased ja politsei paluvad infot 30-aastase kahe lapse isa Janne Malineni kohta, kes kadus viis päeva tagasi rongsõidul Lapimaalt Kolarist Tamperesse.

Malinen läks rongi peale pühapäeva, 3. novembril õhtul kell 18. Mees pidi sõitma Tamperest edasi Humppilasse, kus ta oli ostmas autot ja pidi kokku saama auto müüjaga. Humppilasse oleks pidanud ta sõitma teise rongiga.

Malinen aga ei jõudnud Humppilasse, vaid läks vahepeal rongi pealt maha. Malineni asjad nagu seljakott koos telefoniga sõitsid Helsingisse välja, vahendab MTV.

Viimane teave Malinenist on selfie-pilt, mille ta saatis rongist oma naisele 3 tundi pärast kodust lahkumist. Pärast seda on meest väidetavalt nähtud Tamperes ja Helsingis. Viimati oli meest nähtud Helsingis Jätkäsaaris.

Mehe ema rääkis, et üks rongi töötaja oli näinud üht Malineni moodi imelikult käitunud meest rongis napis riietuses. Emale teeb muret see, et poeg ei võtnud oma asju kaasa. Isegi talvejopet polnud. Ema soovib, et poeg võtaks ühendust pere ja naisega.

Kommentaarid
(Külastatud 1,277 korda, 1 külastust täna)