JÕULUVANA: Postitöötajate streik Jõuluvana posti ei mõjuta, päkapikud viivad kirjad kohale

Soomes elav Jõuluvana andis teada, et Jõuluvana posti streik ei mõjuta, sest kirjad viivad kohale päkapikud.

Jõuluvanale saabus eelmisel aastal ligi pool miljonit kirja üle terve maailma ja tänavu on oodata sama suurt kogust. Jõuluvana rääkis, et neid tuleb kümneid tuhandeid iga päev ja päkapikud toimetavad neid kastidega edasi, vahendab MTV.

Jõuluvana juures käib igal aastal sadu tuhandeid külastajaid ning nad toovad oma kodumaalt ka posti endaga kaasa.

Jõuluvana ütles, et kui inimesed on streigi pärast mures, siis võivad nad kasutada vana äraproovitud nippi ja jätta kirjad nähtavale kohale toas või siis aknalauale, kust päkapikud need kaasa võtavad. Jõuluvana ütles, et kirju tuleb talle 140 eri riigist. Praegu on Jõuluvana väitel Lapimaal tore ja lund on piisavalt.

Kommentaarid
(Külastatud 428 korda, 1 külastust täna)