Jari Sillanpää kõik kirikukontserdid jäeti ära

Lapse seksuaalse kuritarvitamise süüdistuse saanud popmuusiku Jari Sillanpää kõik välja kuulutatud kirikukontserdid jäävad ära.

Sillanpääl oli kavas enne jõule esineda viies kirikus üle terve Soome. Kontserdid pidid toimuma Vihtis, Lahtis, Nurmijäris, Jyväskyläs, Helsingis tai Kotkas. Kiriku juhtkond aga otsustas kontserdid ära jätta, vahendab Seiska.

Ülejäänud Sillanpää kontserdid toimuvad tavapärasel moel. Kirikukontserdite eest makstakse raha tagasi. Sillanpää järgmine kontsert toimub juba homme, 16. novembril Joensuus.

Seksirikosepäily perui kirkkokeikat – Jari Sillanpää nousee lavalle huomenna Joensuussa!

Laulaja Jari Sillanpää joutuu vastaamaan syytteeseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Ilta-Sanomien tietojen mukaan rikosepäily ei kuitenkaan tarkoita, että laulaja olisi “fyysisesti koskenut” lapseen tai nuoreen. Jutun pääkäsittely istutaan Helsingin käräjäoikeudessa 26.2.2020. Rikosepäilystä nousseella kohulla on vaikutusta Jari Sillanpään esiintymisiin. Jarin keikkamanageri Lilja Kainulainen kertoo, että “keskustelujen jälkeen kirkkokonsertit marras-joulukuussa on peruttu”.

Kommentaarid
(Külastatud 377 korda, 1 külastust täna)