Ilm läheb Soomes soojemaks, sajab vihma ja lumest jääb vaid unistus

Täna ja homme, kolmapäeval ja neljapäeval sajab Soomes lahinal vihma, välja arvatud Lapimaal. Lõuna-Soomes jääb maa mustaks veel vähemalt neljaks nädalaks, kuna nii kaua püsib soe ilm.

Vahele võib tulla mõni külmem päev, aga üldjoontes on Soome lõunaosas alates tänasest oodata sooja ilma. Soome põhjaosas aga püsib veel tavapärasest külmem ilm. Järgmine nädal on soe ka Lapimaal, vahendab Yle.

Lumi sulab Soomes ära igal pool, kus lumikatte paksus on alla 20 sentimeetri. Erandiks on vaid Lapimaa põhjaosa. Talve on raske ette ennustada, aga praegu näitavad kõik märgid, et tuleb soojapoolne talv.

Lähiviikot tavanomaista lämpimämpiä – lumi jää vain haaveeksi Etelä-Suomessa

Tänään ja huomenna vettä tulee taivaan täydeltä muualla paitsi Lapissa. Etelä-Suomi joutuu jatkamamaan hämärässä kulkemista lähiaikoina. Lumipeitettä on turha odotella valon tuojaksi, sillä neljä seuraavaa viikkoa ovat tavanomaista lämpimämpiä. – Täytyy tosin muistaa, että puhutaan aina koko viikon keskiarvoista. Viikon sisälle voi tietenkin sijoittua joku viileämpikin päivä.

Kommentaarid
(Külastatud 269 korda, 1 külastust täna)