Helsingi ligidal oli raske avarii, kaks last viidi haiglasse

Helsingi ligidal Kirkkonummi vallas oli täna, laupäeva hommikul raske avarii. Kaks sõiduautot põrkasid ninapidi kokku, kaks last said tõsiseid vigastusi.

Õnnetus juhtus kella 11.30 ajal Länsiväyläl. Kahes avariisse sattunud sõidukis oli kokku 5 inimest, kellest 2 said raskelt vigastada, vahendab Iltalehti.

Raskelt vigastada saanud lapsed olid vanuses 11-15 eluaastat. Nad viidi kiirabiga Helsingisse haiglasse. Kergemalt vigastada saanud täiskasvanud viidi Jorvi haiglasse.

Õnnetusse sattus lisaks kahele lapsele kolm täiskasvanut. Ühes autos oli kaks täiskasvanut ja kaks last, teises autos ainult juht. Õnnetuskoht oli Isosuontie ja Kela ristmik. Liiklus seises õnnetuskohas tund aega. Autod said õnnetuses tõsiselt kannatada.

Viiden hengen nokkakolari Länsiväylällä – 2 lasta loukkaantunut vakavasti

Lapset vietiin Helsinkiin sairaalaan. Kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti kahden henkilöauton nokkakolarissa Kirkkonummella. Onnettomuus tapahtui Länsiväylällä, ja hätäkeskus sai asiasta ilmoituksen kello 11.35. Kahdessa henkilöautossa oli yhteensä viisi ihmistä, joista kaksi loukkaantui vakavasti. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan vakavammin loukkaantuneet olivat 11-15-vuotiaita lapsia. Potilaat kiidätettiin tapahtumapaikalta Helsinkiin sairaalaan. Lievemmin loukkaantuneet aikuiset vietiin Jorvin sairaalaan.

Kommentaarid
(Külastatud 560 korda, 1 külastust täna)