Finnair laseb lahti töötajad, kes kasutasid reisijate wifi-paroole

Finnairis on sadakond töötajat, kes kasutasid lennu ajal reisijatele mõeldud wifi-paroole. Selle eest lastakse nad töölt lahti.

Praegu pole veel teada, kui palju töötajaid täpselt lahti lastakse. Finnair on teatanud töötajatele, et asja uurimine kestab veel käesoleval nädalal. Finnair ametlikult lahti lastavate töötajate arvu ei kommenteeri, vahendab Yle.

Finnairi töötajad kasutasid reisijatele mõeldud paroole nii, et reisijad neid ise ei saanud kasutada. Sellistel puhkudel anti reisijatele uued paroolid. Sellise wifi-paroolide väärkasutuses kahtlustatakse ligi sadat Finnairi töötajat. Asi tuli välja juhuslikult ühe juhtumi kaudu. Teadaolevalt pole paroolide kasutamine põhjustanud probleeme andmekaitsega.

Finnair irtisanoi työntekijöitään luvattoman wifin käytön vuoksi

Wifi-yhteyden väärinkäytöstä epäillään runsasta sataa Finnairin työntekijää. Lentoyhtiö Finnair on irtisanonut työntekijöitään, jotka ovat käyttäneet lentokoneen wifi-verkkoa luvattomasti asiakkaiden lennonaikaisilla tunnuksilla, kerrotaan Finnairin viestinnästä STT:lle. Myös Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistys SLSY:n puheenjohtaja Jari Toivonen kertoo olevansa tietoinen asiasta. Toivosella ei ole tietoa, montaako työntekijää irtisanominen koskee.

Kommentaarid
(Külastatud 302 korda, 1 külastust täna)