Brrr… Briti mees peaaegu suri pärast seda, kui parasiit ronis ujumise ajal tema peenise sisse

32-aastane Briti mees peaaegu suri, kui parasiit ronis Aafrikas ujumise ajal tema peenise sisse ja munes sinna munad.

James Michael veetis oma unistuste puhkust Malawi järve ääres. Pärast seda, kui parasiit oli munad munenud, ründas mehe immuunsüsteem teda ennast, hakates selgroogu kahjustama. Arstid ravisid mehe terveks, aga mees jäi mitmeteks kuudeks nõrgestatuks ning ei suutnud magada, vahendab Daily Mail.

Mees käis koos sõpradega kanuumatkal Aafrika kaguosas, rännates Zambiast Zimbabwesse. Enne tagasilendu Inglismaale tehti 5-päevane peatus Malawi järve ääres.

Aasta pärast toda 2017. aasta reisi muutusid mehe jalad tundetuks. Ta ei suutnud enam trepist üles minna. Arstid rääkisid, et tema immuunsüsteem ründab tema organismi. Mehele määrati 6-kuune tabletikuur, kuigi arstid polnud kindlad, mis meest vaevas.

Alles hiljem selgus, et mees oli nakatunud ühe paelussiga, mis oli tema peenisest sisse roninud ja mehe elunditesse munad munenud. Mehele määrati ravim nimega praziquantel, mis neid parasiite hävitab. Rohi tappis parasiidid, aga mees jäi väga nõrgaks. Arstide väitel on 30-protsendiline tõenäosus, et mees taastub.

Mees oli kõigepealt haiglas kolm kuud ja siis liikus ringi ratastooliga. Ta pidi kasutama kateetrit, sest ei saanud käia tualetis. Lisaks tekkisid ravimitest mehe seljale ja kätele suured vinnid ning kõht oli lahti. Mees ei suutnud kuu aega magada, sest selg valutas.

British man, 32, nearly dies after parasite crawls up his penis

James Michael, 32, from Kensington, went on dream holiday to Lake Malawi While swimming a parasitic worm entered his body and later laid eggs Had severe reaction as the worms caused his immune system to attack his spine Doctors successfully treated the infection but it left him ’debilitated’ and unable to sleep for months A British man almost died after a parasite crawled into his manhood and laid eggs in his vital organs during a ’dream holiday’ to Africa.

Kommentaarid
(Külastatud 684 korda, 1 külastust täna)