Suvel tapeti Soome väikse lapse isa, tapja oleks pidanud olema vanglas

Vanglast puhkusel olnud 21-aastane mees tulistas juulikuus Tampere ligidal Valkeakoskis pärast ühist pidutsemist samuti 21-aastast väikse tütre isa, kes hukkus. Tulistaja vanglapuhkus oli lõppenud juba poolteist kuud varem.

Kohus mõistis täna, reedel isikuvastase kuriteo toime pannud Kyösti Richard Palmrothi 10 aastaks vanglasse, vahendab Ilta-Sanomat.

Ohvril on väike tütar, kes kuriteo hetkel oli alla 2-aastane. Kuritegu pandi toime Valkeakoskis Vääräkoivus kohaliku Sale poe ees 23. juulil õhtul kella 21 ajal. Juhtunul oli mitmeid pealtnägijaid.

Enne veretööd olid tulistaja ja ohver mitmeid tunde koos pidutsenud. Pidutsemine sai alguse saunaruumides Tampere kesklinnas, kus kuue inimese peale joodi ära 10 pudelit viina. Pärast seda mindi Valkeakoskile jätkupeole. Sale poest oli kavas kaasa osta karastusjooke.

Palmroth ei soovinud, et teine mees temaga kaasa tuleks. Nakkilast pärit mees üritas auto peale tulla, kui Palmroth tuli autost välja, võttis püstoli Browning ja tulistas sellega ohvrit otse südamesse. Püstoli oli tulistaja ostnud enda väitel mõni päev varem Tampere raudteejaamast „ühe narkari” käest.

Pärast tulistamist hüppas tulistaja autosse, üks pealtnägijatest oli ohvri õepoeg. Ohver suri haiglas saadud vigastustesse mõni päev hiljem. Süüaluse enda jutu järgi oli ta enne oma tegu joonud ära ühe 0,7-liitrise pudeli viina.

Pikkutytön isä ammuttiin Valkeakoskella Salen edessä – ampujan olisi pitänyt olla vankilassa

Pirkanmaan käräjäoikeus on perjantaina tuominnut 21-vuotiaan Kyösti Richard Palmrothin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen Valkeakoskella heinäkuussa tapahtuneesta henkirikoksesta. Myös uhri oli 21-vuotias. Nakkilasta kotoisin olevalla uhrilla oli pieni, tapahtumahetkellä alle kaksivuotias tytär. Rikos tapahtui Valkeakosken Vääräkoivussa sijaitsevan Salen edessä tiistaina 23. heinäkuuta iltayhdeksän maissa. Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä.

Kommentaarid
(Külastatud 431 korda, 1 külastust täna)